Gewichtsconsulentes Sandy & Alicia - voor de regio Beverwijk en Heemskerk


“De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf”


Druk, druk, druk…..dat zijn we allemaal tegenwoordig. Druk met je werk, je gezin & je sociale leven. Vaak zo druk, dat je jezelf vergeet of zelfs voorbij loopt. Hierdoor zorg je soms niet goed voor jezelf, eet je ongezond, te weinig of te onregelmatig. Al die drukte in combinatie met een slecht eetpatroon vormen de ingrediënten voor een ongezond leven meestal met een fikse portie overgewicht of obesitas als gevolg. Maar daar kun je wat aan doen… en daar gaan wij je bij helpen!

Onze verhalen

Eigenlijk is dit precies mijn verhaal en binnen 3 jaar was ik veel zwaarder. Ik zat niet lekker in mijn vel, mijn kleren zaten veel te strak, had weinig energie en sliep slecht. Door het volgen van het Cambridge dieet, nu het The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, had ik in een korte tijd mijn oude gewicht weer terug en geniet ik nu van een gezonde levensstijl. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel mensen begeleid en kan ik zeggen dat ik een kei ben in het enthousiasmeren en motiveren van mensen. Als gewichtsconsulente komen deze eigenschappen dan ook zeer goed van pas, ik ben jouw stok achter de deur als je het even moeilijk hebt.

Ook ik ben de strijd aan gegaan met de kilo’s onder begeleiding van Sandy. Ik weet dus als geen ander wat het Cambridge Weight Plan dieet, nu het The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, voor jou kan betekenen! Als ervaringsdeskundige weet ik precies welke verleidingen er op jouw pad zullen komen en hoe je deze het best uit de weg kunt gaan. En ik wil jou graag helpen om ook het beste uit jezelf te halen, daarom heb ik de opleiding tot The 1:1 Diet consulent gevolgd. Zie ik jou in onze praktijk…., dan gaan we samen lekker aan de slag!

Hoe gaan we samen aan de slag

Met het 1 op 1 Dieet ga je stap voor stap van verantwoord afvallen naar bewust genieten!  Het is eigenlijk heel simpel, je vervangt een of meerdere maaltijden door maaltijdvervangers. We werken met Het Stappenplan van The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Na een uitgebreid intakegesprek gaan we samen bepalen welke stap het beste bij jouw levensstijl past zodat je op het juiste niveau kunt instappen. The 1:1 Diet Stappenplan is flexibel, dus per klant leveren wij echt maatwerk. Je ontvangt een map met tips en adviezen en komt wekelijks bij 1 van ons op consult. 

Elke week bespreken we uitgebreid jouw vorderingen en kijken we of je je nog prettig voelt bij de huidige stap of dat je toch naar een volgende stap van The 1:1 Diet Stappenplan wilt gaan. In het hele traject zijn wij jouw deskundige stok achter de deur. Wij zijn jouw maatje die jou steunen op de moeilijke momenten als je het even niet meer ziet zitten. En die momenten zullen vast en zeker komen. Ook dan staan wij voor je klaar, om je op te peppen en te motiveren om door te zetten. Wij leren je jouw eetpatroon aan te passen, zodat je als je eenmaal je streefgewicht bereikt hebt, dit ook kunt behouden. Samen werken we aan een blijvend resultaat!Gewichtsconsulenten Sandy & Alicia voor regio Beverwijk en Heemskerk